088-0185000

Bij Remuon+ staan we voor betaalbaar en energiezuinig renoveren met oog voor kwaliteit. Het is van belang om bij het renoveren nu de juiste energetische maatregelen te treffen die in dienst staan van het einddoel. Onze visie is dan ook om bij ieder project het einddoel vast te stellen en te redeneren vanuit dit einddoel. Hierdoor worden onrendabele tusseninvesteringen voorkomen en nu geen maatregelen getroffen die later in de weg staan om tot een nog energiezuiniger gebouw te komen. Wilt u bijvoorbeeld een NOM renovatie in één keer uitvoeren? Ook dan bent u bij Remuon+ aan het juiste adres.

Bij de uitwerking van renovatieprojecten gaan we zoveel mogelijk uit van de principes van de Trias Energetica. Dit begint bij het beperken van de energievraag en het gebruik van duurzame energie. De laatste stap, het toepassen van efficiënte installaties, voegen wij hier vervolgens aan toe. Door de bundeling van expertise binnen Remuon+ komen wij hier tot de beste oplossing passend bij uw plannen.

De verduurzaming van uw gebouw of woning levert direct een voordeel op op de energierekening, maar, misschien nog wel belangrijker, verbetert het comfort aanzienlijk. Daarom stemmen wij maatregelen af op de behoefte en wensen van de bewoners of gebruikers van het gebouw. Wij hebben op deze manier al vele mensen aan een prettig en gezond leefklimaat geholpen. Wilt u hiernaast losse onderdelen van de verduurzaming uitvoeren? Ook dat kan met Remuon+. Neem gerust contact met ons op voor onder andere de volgende werkzaamheden:

– thermische (na) isolatie van de begane grondvloer
– thermische (na) isolatie van de gevel
– thermische (na) isolatie van het dak
– glasvervanging
– zonnepanelen
– energiezuinige ventilatiesystemen
– warmtepompen en cv-ketels
– LED- verlichting

augustus 08, 2016