088-0185000

Vastgoedverbetering zit in onze genen. Remuon+ beheerst dit als geen ander. We doen dit op basis van kennis en jarenlange ervaring, maar ook op basis van de nieuwste technieken en inzichten. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw vastgoed nu én in de toekomst. Wij kijken hierbij verder dan de initiële investering en adviseren u over de beste aanpak op de lange termijn. We hebben meerdere specialisten op diverse vakgebieden zelf in huis.

Remuon vastgoedbeheer Enschede

Remuon+ is ontstaan door een bundeling van expertise van een vijftal vastgoedspecialisten uit (de regio van) Enschede. Hiermee vormt het een unieke combinatie tussen zowel de bouwtechniek als de installatietechniek. Specialisten die elkaar op ieder niveau van de organisatie door en door kennen. U heeft hiermee één contractpartij voor al uw werkzaamheden.

Onze processen zijn volledig geautomatiseerd. Alle partners, maar ook u als opdrachtgever en een eventuele huurder hebben hierin volledig inzicht. We staan achter onze kwaliteit en borgen deze gedurende het volledige proces. We passen duurzame materialen en productiemiddelen toe die de natuur zo min mogelijk belasten. Blader hier door onze diensten.

  • Aannemingsbedrijf H Groen Enschede
  • Wesselink Buunk Enschede Installatietechniek
  • Elferink Bouwgroep Oldenzaal
  • Installatiebedrijf Velo van de Bijl Enschede
  • Bouwbedrijf Nijhuis Enschede

Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Of bent u nieuwsgierig wat Remuon+ voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 op telefoonnummer 088-0185000 of mailen naar info@remuon.nl.