088-0185000

Bouwen is een vak, maar renoveren en onderhouden is een specialisme. Dit vraagt om extra sociale, maatschappelijke en communicatieve vaardigheden. Onze vaklieden beschikken naast een uitstekend vakmanschap ook over deze extra kwaliteiten. Binnen Remuon+ is er een breed spectrum aan specialiteiten aanwezig vanaf voorbereiding tot en met uitvoering. Hierdoor kan er in een vroeg stadium multidisciplinair bijgedragen worden aan uw plannen. Samen vinden we vooraf de beste oplossing en worden plannen op een vakkundige wijze volgens afspraak uitgevoerd. We doen wat we beloven. Afspraken over planning, budget en kwaliteit worden gegarandeerd nagekomen. We hechten sterk aan transparantie. Zowel de opdrachtgevers als andere betrokkenen weten van dag tot dag waar ze aan toe zijn. We passen de meest optimale moderne hulpmiddelen toe om de veiligheid van onze werknemers en omwonenden te optimaliseren. Dit draagt tevens bij aan het beperken van de overlast. Iets waar we als Remuon+ veel belang aan hechten. Een greep uit ons personeelsbestand :

Arend Nijkamp

Renoveren is mijn passie. Ik ben al ruim 25 jaar bezig met het verbeteren van woningen. Begonnen als timmerman en inmiddels als uitvoerder werkzaam. Ik haal hierbij mijn plezier uit het omgaan met mensen en geniet ervan om te zien dat ik bijdraag aan het woongenot van de bewoner.

Uitvoerder bij Remuon+

Henk Tempelman

Henk Tempelman

Ik werk 30 jaar in de bouw, waarvan 25 jaar als tegelzetter/metselaar. Mijn werk is geen dag hetzelfde. Dit houdt, samen met de omgang met de bewoners, mijn werk leuk en uitdagend. Ik ben trots om te zien dat we in staat zijn om van “niets” in een korte tijd altijd weer iets moois te maken!

Tegelzetter / Metselaar bij Remuon+

Jan Lammertink

Jan Lammertink

Ik houd van mijn werk als timmerman. Bij renovatie- en onderhoudswerkzaamheden is iedere dag anders. Zo heb ik iedere dag weer met andere woningen, andere werkzaamheden en andere mensen te maken. Wanneer de klant enthousiast is, is mijn dag helemaal geslaagd!

Timmerman bij Remuon+

Bart Stokkers

Door te renoveren gaan we duurzaam om met de woningen en zorgen we er voor dat bewoners weer met een goed gevoel wonen. Dit maakt mijn werk extra motiverend! Opgegroeid in de bouw en juist door dit werk kom ik met alle aspecten van het bouwen in aanraking!

Werkvoorbereider bij Remuon+

Jan Kloppenburg

Door de verschillende opdrachten en bewoners is geen dag hetzelfde. Veelvuldig contact en afstemming met bewoners en de opdrachtgevers, met als doel kwaliteit te verhogen en een minimale overlast, geven mij extra voldoening. Dit alles doe ik al tientallen jaren met veel plezier.

Werkvoorbereider bij Remuon+

Wim Moeken

Wim Moeken

Door de variatie is elke dag een nieuwe uitdaging. Tijdens de werkzaamheden zijn wij veelvuldig in bewoonde woningen aan het werk waarbij netheid voor mij een pre is. De gastvrijheid van de bewoners verrast mij daarbij elke keer weer waardoor het stapje extra makkelijk gezet wordt.

Timmerman bij Remuon+

Remie K├Âtter

Remie Kotter

Recent ben ik in het team van Remuon+ gestapt. Er zijn standaard richtlijnen voor de uitvoering maar in de praktijk blijkt elke woning uniek, dit zorgt voor extra uitdaging. Juist het omgaan met de verschillende bewoners geeft mij een extra drive om kwaliteit te leveren in dit werk.

Timmerman bij Remuon+

Gerd Elferink

Het overleg met onze opdrachtgevers, onze bewoners en onze eigen vakmensen is wat maakt dat geen dag het zelfde is als bedrijfsleider bij Remuon. Trots ben ik op al onze vakmensen die zich dagelijks inzetten om onze klanten te ontzorgen.

Bedrijfsleider bij Remuon+

Mart Borgerink

Mart Borgerink

De afwisseling van werkzaamheden, dat is wat mij aanspreekt in de renovatie. Begonnen als leerling metselaar en nu, na 8 jaar, verzorg ik naast metselwerk ook stuc- en tegelwerk. Elke dag andere situaties, andere werkzaamheden, dat is het mooie van werken bij Remuon.

Stucadoor / Tegelzetter / Metselaar bij Remuon+

Jeroen Veenstra

Jeroen Veenstra

Mijn streven is het leveren van vakmanschap, waarmee wij onze opdrachtgever van A tot Z proberen te ontzorgen. Iedere opdracht opnieuw willen wij naar volle tevredenheid aan onze opdrachtgever opleveren. Dit is een belofte aan ons zelf en aan onze klanten.

Ramesh Bajnath

Ramesh Bajnath

Al enkele jaren mag ik met plezier dit werk doen, voornamelijk als tegelzetter maar ook andere werkzaamheden zoals stucwerk en egaliseren houden mij dagelijks bezig. Ook het opleiden van nieuwe jonge tegelzetters maakt mijn werk extra leuk. Verjonging in de bouw blijft belangrijk!